У Вербну неділю Божественну літургію очолив Митрополит Володимир

Сьогодні, 8 квітня, на свято Входу Господнього до Єрусалима, Божественну літургію у Спасо-Преображенському соборі в Ліко-граді очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володимир. Його Блаженству співслужили його секретар архієпископ Переяслав-Хмельницький  і Вишневський Олександр та єпископ Васильківський Пантелеймон, а також духовенство храму.

Впродовж літургії Митрополит Київський і всієї України молився у візку. Під час анафори він підвівся на благословення святих Дарів.

За богослужінням Митрополит Володимир удостоїв кліриків храму богослужбовими нагородами. Зокрема, протоієрей Андрій Дудченко був нагороджений правом носіння хреста з прикрасами, а протодиякони Ростислав Воробій та Іоан Гичун – правом носіння камилавки.

Предстоятель також привітав усіх із святом Входу Господнього до Єрусалиму та нагородив благодійника храму Романа Шведа, який подарував храму дві старовинні ікони українського барокко, орденом святителя Миколая Чудотворця.

Фоторепортаж з богослужіння буде опублікований на нашому сайті.

 

3 thoughts on “У Вербну неділю Божественну літургію очолив Митрополит Володимир

  1. Pingback: Митрополит Владимир совершил Божественную литургию в Спасо-Преображенском соборе в Лико-граде :: Киевская Русь

  2. Pingback: ФОТОГАЛЕРЕЯ: Служіння Блаженнішого у Вербну неділю | Спасо-Преображенський собор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *